Menu Sluiten

over de auteur

De informatie die je aantreft op deze website is verzameld en samengesteld door Maurice van den Heuvel. Al meer dan 27 jaar adviseert en levert hij zwembadmaterialen aan honderden klanten in Nederland en België.

Toen het punt bereikt was dat deze informatie en kennis keer op keer door hem werd overgedragen op zijn klanten, kwam het moment om al deze informatie te verzamelen in een handboek. Inmiddels is dit handboek reeds duizenden keren verkocht. Je hebt nu toegang tot de online versie. Hiermee kan je een professioneel zwembad bouwen. Je kan het helemaal zelf uitvoeren of de regie in handen nemen en een aantal specialisten inhuren en instrueren.

Alle adviezen, aanwijzingen en bijvoorbeeld opgegeven maten zijn talloze malen getoetst aan de praktijk. Inmiddels zijn er honderden zwembaden gebouwd volgens deze beproefde methode. Je kan vertrouwen op een deugdelijke constructie en geldbesparende methodes.

Dat wil overigens niet zeggen dat dit de enige manier is om een zwembad te bouwen. Plaatselijk kunnen er zich omstandigheden voordoen die een andere constructie vereisen. Het is dan ook belangrijk om jezelf ervan te overtuigen dat de keuzes die je maakt ook de juiste zijn. Zowel qua constructie, techniek als budget.

De auteur schrijft deze handleiding naar eer en geweten. In deze herziene uitgave is de gehele opzet aangepast en up-to-date gemaakt met de nieuwste technieken. Desondanks sluit de auteur en verkopende partij elke aansprakelijk uitdrukkelijk uit.

Je blijft zelf altijd verantwoordelijk voor de keuzes in bouwtijd, constructie, gekozen materialen en andere technieken. Wetgeving (kan altijd wijzigen), lokale omstandigheden en adviezen/instructies van de leverancier en/of fabrikanten gaan te allen tijde boven de informatie in dit handboek.

Heb je aan de hand van deze informatie nog expliciete vragen of opmerkingen? Je kan Maurice van den Heuvel eenvoudig bereiken via het mailadres: mail@bouwzelfjezwembad.nl.